Paket Yay Teknolojisi ile Mutlu Sabahlara Uyanın

paket yay

Paket Yay Teknolojisi Nedir?

Vücuda destek ve yatağa esneklik sağlamak için ana dolgu malzemesinde çelik yay mekanizması kullanılan yataklar, paket yaylı yatak olarak adlandırılır. Yatakların içerisinde kullanılan yaylar, tek tek birbirine bağlı olacak şekilde kumaş torbalar içerisine yerleştirilir. Bir başka deyişle, yaylar birbirinden bağımsız hareket ederek yatağın üzerindeki basınca göre tepki verir.

Paket Yaylı Yatakların Avantajları Nelerdir?

Karkas adı verilen çeliğin üst kısma tutturulması ile oluşturulan yataklar, ekonomik olma özelliği ile kullanıcına konfor sunar.

Birbirinden bağımsız yumuşak ve esnek yapılı küçük boyuttaki çelik yayların kullanımı bel, boyun, sırt, kalça gibi noktalara uygulanan farklı sertliklerle esneklik sağlanmasına yardımcı olur.

Diğer yataklar ile kıyaslandığında uzun kullanım ömrü olan yataklar, yayların yatağa sağladığı eşit dağılım sayesinde kolay deforme olmaz.

Ortopedik ve ergonomik yapısı sayesinde vücudun yapısına uyum sağlayarak eklem ağrılarının önüne geçmeye yardımcı olur.

Birbirinden bağımsız olan yaylar sayesinde eşler, gece boyunca birbirlerinin dönüşlerini hissetmez.

Ağırlığın eşit dağılması nedeniyle diğer yataklara kıyasla daha dayanaklı ve uzun ömürlüdür.

İşbir Tarafından “Pocket Spring” Teknolojisine Sahip Yatak Teknolojileri

İşbir Yatak tarafından üretilen paket yaylı yataklar, normal modellerinin yanı sıra baş, omuz, sırt, bel, kalça gibi vücudun basınç noktalarına uyumu sağlayan ergonomisi artırılmış 7 zone’lu modele sahiptir. Kimi modellerinde kullanılan mikro paket yaylar ise en hassas hareketlere ve ağırlıklara yüksek duyarlılık gösterir.

Bağımsız yaylar, farklı amaçlara yönelik olarak çeşitli kombinasyonlarla yatağınızın içerisinde yerleştirilir. Bu sayede, vücut kıvrımlarına en iyi şekilde uyum sağlar, beli doldurur.

İyi bir uyku için ergonomi oldukça önemlidir.

İyi bir uyku için Yatak Uzmanından Alınır.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir