Yatak Uzmanından Doğru Yatak Bulma Rehberi -1

Doğru Yatak Seçimi Nasıl Yapılır?

Yaklaşık Okumak Süresi: 5 Dakika

Bu yazı dizisinde, tüketiciler tarafından merak edilen yatak seçiminde nelere dikkat edilmeli? Doğru yatak seçimi nasıl yapılır? Yatak seçimi testi nedir? gibi pek çok soruyu yanıtlıyor olacağız.

Yatak Uzmanı İşbir Yatak’ın katkılarıyla, doğru yatak seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktaları uzmanına sorduk…

Bedeninizin ihtiyacına uygun yatak seçimi yapmak büyük önem taşıyor. O nedenle, öncelikle kişisel ihtiyaçlarınızı belirleyin.

Yatış pozisyonunuzu göz önünde bulundurun.

Sırt üstü yatanlar için, bel ve boynun tüm omurga boyunca düz bir şekilde kalması gerekmektedir. Bu yatış pozisyonunda omurganın desteklenmesinin önemli olduğu unutulmamalıdır.

Yüz üstü yatanlar için, yanlış seçilen bir yatakla birlikte olumsuz sonuçlar da beraberinde gelebilir. Yüzüstü uyuyan biriyseniz, yatak seçiminde tercih ettiğiniz çok yumuşak yataklar sırt ve boyun ağrılarının artmasına yol açabilir.

Uyku pozisyonları, belirli etmenlerin yanı sıra kişilerin alışkanlıkları sonucunda belirlenir ve kişiden kişiye değişkenlik gösterir.

Yan yatanlar için, bu pozisyon omuza fazla baskı yükleyeceğinden ViscoStar yatakların tercih edilmesi daha doğru olacaktır.

Kendinize uygun yatak sertliğini bulun.

Yapılan araştırmalar, çok sert ve çok yumuşak yatakların uzun vadede omurga ve eklem sorunlarına yol açacağını ortaya koyuyor. Bu nedenle, yatak seçimi yaparken ideal sertliğe sahip ViscoStar katmanlı yatakların tercih edilmesi omurganın doğal yapısının desteklenmesi için önemli.

Uzun ömürlü yatak seçimi yapın.

Yatak seçimi yaparken hem kaliteye hem de kullanım süresine dikkat edilmesi gerekiyor. Bu noktada, kullanım süresi uzun olan yataklar hem kalite hem de bütçe dostu alternatifler oluşturuyor.

Yatağınızı test edin ve vücut yapınıza uygun yatağı bulun.

Yatak seçimi yapmadan önce belirli kriterlere dikkat etmeniz gerekiyor. Bu noktada, size uygun yatağı bulmak için yatak seçimi testi yapmanızda fayda var. Markanız tarafından doğru yatağı bulmanız için geliştirilen yatak seçimi testlerini uygulayın.

Yatak Seçerken Nelere Dikkat Edilir? Yatak Uzmanı Anlatıyor.

  • Yatak alırkenvücuda ve omurgaya uygunluk sağlayan katmanlı yataklar tercih edilmelidir. Yatağın basınç noktalarına tam uyum sağlaması, uyurken omurga kıvrımlarını desteklemesi gerekmektedir.

İşbir Yatak tarafından geliştirilen yüksek yoğunluklu ViscoStar konfor katmanları omurganıza tam uyum sağlar, belinizi doldurur. Omurganızın doğal duruşunun gece boyunca da aynı şekilde kalmasını sağlar.

  • Baş-omuz-sırt-bel-kalça gibi noktalar vücudun ağırlık noktalarıdır. Paket yaylı yataklar bu noktalara uyum sağlayabilecek yapıda olmalıdır.

İşbir Yatak’ın paket yaylı yataklarında, standart paket yayların yanı sıra ergonomiyi en iyi hale getiren 7 bölgeli paket yaylar kullanılır. Böylelikle omurganın doğal eğrisi korunur.

  • Eşlerin hareketleri kişinin uyku kalitesini doğrudan etkiler. Bu nedenle tercih edilecek yatak, eşlerin gece boyunca istemsiz dönüşlerini hissettirmemelidir.

Geliştirilen ViscoStar konfor katmanı ve bağımsız paket yaylar ile oluşturulmuş İşbir Yatak ürünleri bir noktadaki hareketi diğer noktada hissettirmez. Böylelikle eşler gece boyunca birbirilerinin dönüşlerinden etkilenmez.

  • Derin ve kesintisiz uyumak için yapılacakların başında şüphesiz iyi bir nem yönetimi gelir. Yatağın bileşenlerinde kullanılan hava geçirgenliği yüksek malzemeler yatağın nefes alabilirliğini artırır. Böylelikle kaliteli bir uyku için doğru iklimlendirmeyi beraberinde getirir. Dolayısıyla iyi bir yatak nefes alabilir dolgu malzemeleriyle uyku iklimini düzenlemelidir.

At saçı, hindistan cevizi liflerinden oluşmuş doğal dolgular kullanan İşbir Yatak, Quallofil Allerban ve Hygiene+ dolgu malzemesi gibi kalitesi tescillenmiş yüksek hava geçirgenliğine sahip özel tasarım malzemeler kullanır. Bu malzemeler nem yönetimini etkin kılar ve rahat bir uyku yaşamanızı sağlar.

Doğru Yatak Bulma Teknolojisi: İşbir Discover

İyi bir uyku için doğru yatak seçiminin bilincinde olan İşbir Yatak, on yılı aşkın süredir Uyku Merkezlerinde bulunan Discover adını verdiği teknolojiyle hizmet veriyor. Türkiye yatak sektöründe bir ilk olan bu teknoloji kullanıcıları doğru yatak ve kaliteli uykularla buluşturuyor.

Bedeninize uygun yatağı seçmek şimdi çok kolay!

Uyku Merkezlerinde kullanılan İşbir Discover teknolojisi, şimdi çeşitli algoritmalar ve akıllı yazılımlarla birleştirilerek sizin için en rahat yatağı bulmanıza yardımcı oluyor. Hem de birkaç tık ile!

www.discover.isbiryatak.com adresindeki soruları kısaca yanıtlayarak size ve partnerinize en uygun yatağı bulabilirsiniz. Üstelik, bu formu doldurarak alacağınız yatak ile anında 120 gün deneme süresine de sahip olabiliyorsunuz.

Hemen tıklayarak Discover’ı keşfedebilirsiniz.

Ruh, beden ve uyku sağlığı için yatak oldukça önemlidir. Bu yüzden Yatak Uzmanından Alınır.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir