Anne Adaylarına Özel – VISCO Ürünler…

İşbir Yatak, hamilelik sırasında ve sonrasında sorunsuz, sağlıklı ve rahat bir uyku için geliştirdiği “ViscoStar – Yatak” ve “ViscoMed – Medikal Yastık” ürün grupları ile anne adaylarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Her şey yatakların, mobilyaların bir parçası olmaktan sıkılıp özgürlüklerini ilan ederek başkalaşmaya başlaması ile başladı… Elbette ki bu isyan en çok sağlığına, rahatlığına ve konforuna düşkün insanları mutlu etti. İşbir Yatak, son teknolojiyi kullanarak ürettiği birbirinden farklı özellikteki ürünleri ile bu isyanı desteklemeye devam ediyor. İşbir Yatak’ın kadınların hamilelik döneminde yaşadığı uyku sorunu başta olmak üzere bir çok rahatsızlığı, şikâyeti ortadan kaldırmaya yönelik ürünler ise anne adaylarını özellikle cezbediyor.

Annelik yolunda Viscomed ürünleri en büyük destekçiniz olacak…

Yaşam kalitesini artıran farklı özelliklere sahip İşbir Yatak’ın Viscomed medikal destek yastıkları arasında yer alan; Polirest, Viscolt, ViscoBaby ve Viscoknee ürünleri özellikle hamilelik sürecinde ve sonrasında annelerin yüzünü güldürüyor.

PoliRest Homojen Destek Yastığı, ağrılı, hassas bölgelerde rahatlık sağlamak amacı ile üretilmiş keyif yastığıdır. Özellikle hamileler için hem sol hem sağ yan destek olarak kullanılmaya müsaittir. Çok fonksiyonlu olup, vücudun farklı bölümlerinde (baş, boyun, bel, bacak, diz ve bilek altı) kullanılabilir.

Viscolt Vücut Destek Yastığı, özellikle hamilelik sürecinde kullanıldığı bölgece basıncı azaltır ve anatomik şekliyle bel omurgasının eğimine uyum sağlar. Sıradan yatak üzerinde kullanılan Viscolt yastık bel bölgesine rahatlık verir.  Viscoelastik malzemeden üretildiği için yastığın hava dolaşımı mükemmel olup, bel bölgesinin terlemesi önlenir.

ViscoKnee Vücut Destek Yastığı, hamilelikte, ilerleyen aylarda artan kilo ile özellikle kalçalarda ve bacaklarda ortaya çıkan ağrıları yok eder. Düzgün bir kalça duruşu sağladığından, sırt ağrısız bir uyku için ideal çözüm.  Ayrıca ideal tasarımı ile hamilelerin karnı üzerinde yuvarlanmasını önler.  Eşsiz kum saati şeklindeki yapısı, bacakları rahatsız eden kaymalardan kurtarır, uyku kalitesini arttırır.

ViscoBaby Viskoelastik Çok Amaçlı Bebek Yastığı, birçok ebeveynin özellikle de annelikle ilk kez tanışanların hayatını kolaylaştırmak amacıyla dizayn edildi.  Viskoelastik dolgulu çok amaçlı destek yastığı, bebekler emzirilirken ya da kucakta yemek yedirilmeye çalışıldığında annelerin en büyük yardımcısı. Bebeklerin doyurulurken doğru konumda tutulması, yaşanacak kazaların önüne geçilebilmesi açısından hayati bir öneme sahiptir. Bu nedenle de bebeklerin beslenme esnasında omurgasının ve başının doğru pozisyonda tutulduğundan emin olunmalıdır. İşte bu nedenle de ViscoBaby bu önemli desteği sağlamak amacıyla ebeveynler için özel olarak tasarlandı. Bu özelliklerinin yanısıra anne tarafından doğum öncesinde vücut destek yastığı olarak da kullanılabilir.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir