Çok Havalı…. Denim Baza Seti ve Özel Tasarım Nevresim Takımı

Gençlere özel sandıklı baza seti, yatak ve nevresim takımı ile vazgeçemediğimiz denim kültürünü yatak odalarınıza taşıyoruz…

En yaygın görüşe göre, bu denim kumaştan üretilmiş kıyafetler  ilk defa 18. yy da Cenovalı denizciler tarafında giyilmiş. Avrupada başlayan kullanım, sonrasında Ameraka’da ünlü bir kot markasının hayatımıza pantolon üreterek soktuğu demin kumaş hemen hemen herkesin gardrobunun eksiksiz olarak yerini aldı.

Şimdi de İşbir Yatak denim kültürünüz yatak odalarınıza taşıyor.

7’den 77’ye rahatlığına ve özgürlüğüne düşkün, denimden vageçemeyenlere özel tasarım.

Denim Baza Seti

Style Serisi ürün grubunda özellikle gençler için düşünülmüş özel tasarım yarım sandıklı baza çözümüdür. Gençlerin özgür ruhuna hitap edecek, farklı ve özel hissettirecek bir tasarım üründür. Başlıkta 4 adet cep mevcuttur. Aynı zamanda bazada sağ ve sol duvarlarda birer tane, ayak ucunda da bir tane kargo cep bulunmaktadır.

Denim Yatak ile şekil itibariyle birebir uyumludur. Ölçülerine uygun diğer tüm yataklarla da kullanılabilir. Ürün standartında denim kumaşla döşenmiş ahşap ayaklıdır.

Denim Ergonomik Yaysız Yatak

Gençler için tasarlanan Denim Baza Setine Uygun özel tasarım bir yataktır. Denim kumaş fitil ayrıntısı ile üretilmiştir. Yatağın yan duvarlarındaki kavis denim bazanın kavisi ile tam uyumludur.

Hava geçirgenliği yüksek, süper elastik yumuşak PU-Lateks malzeme (32 kg/m3) kullanılmıştır. Denim yatak sessizdir, kullanılan pamuklu kumaşlar, dolgu malzemeleri ile terletmez.

Yatak yüksekliği 20 cm’dir (±1 cm).

PU lateks ile tamamen yaysız olarak üretildiğinden dayanıklıdır, zamanla deforme olmaz, çökmez, terlertmez ve ses yapmaz. Hava geçirgenliği yüksek, süper elastik, yumuşak, poliüretan lateks kullanılmaktadır. Omurganın doğal eğimine uygun ergonomik için özel profil kesim uygulanmıştır.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir