Türkiye’de ilk ve tek ‘Polimer Yay Teknolojisi’ İşbir Yatak’ta

Ortalama bir ömrün yaklaşık yirmi beş yılının yatakta geçtiğini biliyor muydunuz?

Yaş̧amınızın üçte birini sağlıklı ve konforlu geçirmeniz ve yaşam kalitenizi arttırabilmeniz için sağlıklı uyku koşullarının sağlanması son derece önemli. Yatak odanızda ve yatağınızda gerçek rahatlığı yakalamak için uygun uyku çözümleri gerekiyor. Biz de son teknolojiyi kullanarak sizlere sağlıklı uyku çözümleri sunmak için sürekli olarak çalışıyor, araştırıyor ve yenileniyoruz.

İşbir Yatak ürünlerinde kullanılan farklı teknolojilerle; sağlık, konfor ve rahatlık  bir arada bulunuyor. Türkiye’de  sadece İşbir için üretilen ve İşbir yataklarında kullanıma sunulan Polimer Yay Teknolojisi’nin ne olduğuna gelin birlikte bakalım…

Polimer Yay Teknolojisi 

Isıya ve basınca duyarlı viskoelastik malzemeden üretilen AKILLI YATAK’larda ilerleme, yatak sektöründe köklü bir değişimin habercisi olan polymer yayların kullanımıyla hız kazanmıştır. Ses yapmayan, dayanımı metal yaylara oranla artırılmış, vücuda göre farklı sertliklerde kullanılabilen bu yaylar AKILLI YATAK’lara ekstra konfor katmıştır. Türkiye’de sadece İşbir için üretilen bu yaylar kolayca deforme olmaması için tasarlanmıştır. Ayrıca metallere yakın olmaktan kaynaklı oluşabilecek MFDS’ye* engel olunmaktadır.

*Magnetic Field Deficiency Syndrome – Manyetik Alan Sendromu: Vücudun ihtiyaç duyduğu doğal manyetik enerjinin bozulması sonucu ,yaşanan uykusuzluk, yorgunluk, kronik ağrılar, omuz, sırt ve boyun ağrıları, baş ağrısı, baş dönmesi gibi semptomların bir arada görünmesi durumudur.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir