Yatağınız Bedeninizle Aynı Dili Konuşuyor Mu?

Teknolojideki dönüşüm, yatak ve uyku ürünlerinde de devrim yaratan yenilikleri hayatımıza kazandırıyor. Üstün teknolojiler kullanılarak tasarlanan yataklar, artık bedenimizle aynı dili konuşabiliyor. Her türlü bedene özel üretilen yataklardan kendinize en uygun olanı seçerek deliksiz bir uykuya dalabilir, yeni doğan gün için ihtiyacınız olan enerjiyi gece boyunca vücudunuza depolayabilirsiniz.

Sağlık ve konforun bir araya geldiği iyi bir yatağın doğru sertlik derecesine sahip olması gerekir. Paket yay sistemine sahip olan yataklarda yumuşak ve esnek çelik yay mekanizması bulunur. Yatağı çerçeveleyen çelik yayların içinde destek süngerleri kullanılır. Yatağın dışı ise kapitone adı verilen yatak kumaşı ve yumuşak elyaftan oluşan katmanla kaplanır.
Paket yay sistemine sahip olan yataklar, bağımsız yaylanma sağladığı için yaylı yataklara oranla daha ergonomiktir. Vücudun bel, boyun, sırt ve kalça gibi değişik noktaları için farklı sertliklerde üretildikleri için de vücudunuzun her bölgesiyle aynı dili konuşur. Sunduğu ekstra destek ile de uyku sırasında vücudunuza esneklik kazandırır.
Yataklarda sıkça karşılaşılan soft ortopedik, yarı ortopedik, full ortopedik gibi kavramlar, aslında yatağın ergonomisinden çok dayanıklılığına işaret eder. Yani her sert yatak, aynı zamanda ortopedik değildir. Paket yaylı yataklar, vücudun değişik bölgelerine farklı miktarda basınç uyguladığından, yaylı yataklara oranla daha uygun ergonomi sunar.
İşbir Yatak tarafından patentli CoolFlow™ hibrid paket yay sistemi kullanılarak üretilen CoolFlow yataklar, her türlü uyku pozisyonunda maksimum konfor sunuyor. Yaylar arasında kalan boşluklar, uyku sırasında doğal hava sirkülasyonunu kolaylaştırarak, uyku bölünmelerine yol açan ısınma ve nemlenme sorununun önüne geçiyor.
Ürün hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilirsiniz.
https://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/coolflow/

İşbir Yatak’ın, yüksek yoğunluktaki paket yayın destek sistemi ile ped rahatlığını birleştirdiği HyperSense yataklar, uyku sırasında vücudunuza kusursuz bir destek sunuyor. Oldukça yüksek sayıda paket yay kullanılarak üretilen bu yataklar, kolay deforme olmayan yapısı ve üzerinde hissedilen gücü tek noktada sabitleyen teknolojisiyle, zaman içinde oluşabilecek deformasyonlara karşı adeta başkaldırıyor.
Ürün hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilirsiniz.
https://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/hypersense/

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir