Yatak Odasının Renkleri Uykunuzu Nasıl Etkiliyor?

Günün ortalama 9 saatini işte ya da okulda geçirdikten sonra, kalan kısmı için pastanın en büyük payını uyku alıyor. İyi bir uyku için doğru yatak ve uyku ürünlerinin tercih edilmesinin yanı sıra renklerin diline de kulak kabartmak gerekiyor. Yatak odanızın tüm noktalarında kullandığınız renkler, siz fark etmeseniz de ruh halinizi ve uyku düzeninizi etkiliyor. Gelin birlikte yatak odanızdaki renklere mikrofon uzatalım…

Kırmızı

Enerjinin rengi olan kırmızının ağırlık kazandığı bir yatak odası uykuya dalmayı zorlaştırabilir. Gün içinde yoğun bir yaşam trafiği yaşayanların bu rengi çok dikkatli kullanması gerekir. Loş ışıkla desteklenerek kullanılması, sakinleştirici bir etki yaratabilir.

Sarı

Mutluluğun temsilcisi olan sarı, yatak odalarının içini ısıtan bir etki yaratır. Yoğun stres altında çalışıyorsanız, bu renk sizi sakinleştirmek için çok doğru bir seçim! Gün boyu tükenen enerjinizi sarının hâkim olduğu bir yatak odasıyla yerine koyabilirsiniz.

Mavi

Denizden gelen etkisiyle sakinleştirici bir etki yaratan mavi, ruhsal iyileştirme gücüne sahip. Ancak, tamamen maviyle donatılan bir yatak odası soğuk bir ambiyans yaratabilir. Yatak odanızda, mavinin tamamlayıcısı olarak yeşil, turuncu gibi sıcak renkler de kullanarak, dinginlik hissini artırabilirsiniz.

Yeşil

Huzurun rengi yeşil, stres ve yorgunlukla baş etmek için birebir! Vücudunuzu yeşil rengin hâkim olduğu bir yatak odasında gevşetebilir, uykuya rahatlıkla dalabilirsiniz.

Mor

Gücün ve ihtişamın rengi mor, ayrıcalıklarıyla yaşayanlar için ideal yatak odası ortamı sunar. Morun dayanılmaz gücünü açık lila ve leylak renkleri ile dengeleyerek, yatak odanızdan rol çalmasını engelleyebilirsiniz!

Turuncu

Hareketin rengi turuncuyu ve tonlarını kullanarak sevimli yatak odaları yaratabilirsiniz. Onu stres kovucu olarak kullanabilir, gülümseyerek uykuya dalabilirsiniz.

İşbir Yatak’ın birbirinden farklı renkte ve desende yatak örtüsü, nevresim takımları ve battaniye çeşitlerinden faydalanarak yatak odanıza kimlik, uykunuza düzen kazandırabilirsiniz.

İşbir Yatak’ın nevresim takımları ve koltuk şallarında sunduğu benzersiz indirim avantajına ek olarak uyguladığı 1 Alana 1 Bedava kampanyasıyla bu renkliliğe avantajlı koşullarla sahip olabilirsiniz.http://www.isbiryatak.com/bu-sonbahar-bir-nevresim-sizden-digeri-bizden/

 

Tüm renkli ev tekstili koleksiyonuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.isbiryatak.com/urunlerimiz/ev-tekstili/

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir