Uykunun en yoğun hali…

Viscostar 100 Plus akıllı yatağımız ile uyku konforunuzu garanti altına alıyor,  sabahları yorgun uyanma derdinize son veriyoruz!

Sağlıklı, rahat ve konforlu uyku için ‘akıllı’ bir yatağa ihtiyacınız var demektir. Bu tanıma uyan Viscostar Viskoelastik Akıllı Yatak serimiz, farklı özellikteki pek çok ürünü bünyesinde bulunduruyor. Bunlar arasında yer alan Viscostar 100 Plus sizin aradığınız yatak olabilir.

Viscostar Viskoelastik Akıllı Yatak serimizde yer alan ürünümüz Viscostar 100 Plus, size rahat ve sağlıklı bir uyku sunarken, içeriğinde bulunan yüksek yoğunluklu ve sertifikalı viskoelastik malzeme sayesinde bu konforu yıllarca garanti ediyor.

İçeriğindeki yüksek yoğunluklu viskoelastik malzeme ile Viscostar 100 Plus, vücut ısısı ve basıncına duyarlı yapısıyla eşsiz bir uyku konforu sunuyor. Yüksek yoğunluğu bu konforu yıllarca garanti ediyor. Bu yoğunlukta viskoelastik malzeme Türkiye’de sadece İşbir tarafından üretiliyor. İşbir ürününün kalitesini ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü tarafından verilen “VISCOSTAR 100 PLUS YOĞUNLUK RAPORU” ile belgeliyor.

Üst yüzeyinde açık hücreli viskoelastik malzeme bulunan Viscostar 100 Plus, basınç azaltıcı ve vücut yapısına uyum sağlayan özelliği ile kesintisiz uyku vadediyor. Viskoelastik malzemenin açık hücreli yapısı ve destek malzemesinde kullanılan özel profil kesim sayesinde etkin hava dolaşımı sağlanıyor. Yıkanabilir kılıfı aynı zamanda A,C ve E vitaminleri ile desteklenmiş. Nano-teknoloji ile yatak kumaşına yerleştirilen A,C ve E vitaminleri siz uyurken sürtünme ile patlıyor ve gece boyu vitamin almanız sağlanıyor.

Viscostar 100 Plus ile iyi uykular dileriz…

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir