Anneler her şeyin en iyisine layıktır

Anneler Günü’nde annelerini hediyelerle şımartmak isteyenlere güzel bir haberimiz var! Hediyenizi almakta geç kalmadınız. Anneler Günü için Moonlight İpek Tencel ve Inspration Viskon Jakarlı nevresim takımlarımızda yüzde 40 indirim fırsatı sunuyoruz.

Anneler Günü’nde yaşanan hediye telaşına ‘zarif’ ve ‘kullanışlı’ alternatifler sunmak için bu cazip indirim kampanyamızı Anneler Günü’ne kadar devam ettiriyoruz.

Kalitenin, zarafetin ve sağlığın adresi İşbir Yatak; Midnight Line özel seri ürün grubundaki Moonlight ve Inspiration nevresim takımlarında Türkiye’de ilk defa kullanılan dokuma teknikleri, doğal ürün ve malzemeleri ile kalitenin sınırlarını zorlamaya ve ilklere imza atmaya devam ediyor.

Moonlight İpek Tencel nevresim takımı; yüzde 30 ipek ve yüzde 70 iplikle, 120 tel/cm2 jakar dokuma tekniği ile üretiliyor. Hava aldığı için terletmeyen vücut ısısına duyarlı ve ısı dengeleyici özelliğine sahip. Doğal malzeme kullanıldığı içinde çok daha hafif. Aynı zamanda Tencel; odun kökünün liflerinden yapılan doğal bir lif türüdür. Türkiye’de bir ilke sahip olan Jakar dokuma; ara dantel biyeler ve konfeksiyon detayları ile desteklenmiştir.

Inspiration Pamuk / Viskon Jakarlı Nevresim Takımı; Türkiye’ de bir ilk olan baskılı, jakarlı viscos ürün olma özelliği taşıyor. Çok ince iplikle Viscos flosh iplik kullanılarak üretiliyor.  Yüzde 100 pamuk, 40 numara iplikten jakar dokuma ile yapılmış üzerine reaktif baskı uygulanmıştır. 82 tel/ cm2 saten jakar dokuma tekniği ile üretilen takım terletme yapmıyor. Viskon; kayın ağcından elde edilen serin tutucu ve teri emici maddeye sahip.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir