Manyetik Alan Sendromu Başınızı Ağrıtmasın!

İnsan sağlığı açısından büyük bir önem arz eden ve yeryüzündeki manyetik alanlarla şekillenen biyomanyetik alan, hücre zarlarında madde alışverişini mümkün kılar. Bu sayede hücreler, atık maddeleri ve toksinleri uzaklaştırarak vücudun su, besin, oksijen ve gerekli mineralleri alarak işlevini uygun bir şekilde sürdürmesini mümkün kılar. Manyetik alan sendromu çalışma ve sosyal hayatınızı etkileyebilir.

Bilgisayar Başında Çalışanlar ve AVM Çalışanları: Dikkat!

Teknolojik cihazlar günlük yaşamın ve iş hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Ancak haberleşme araçlarının yoğun kullanımına ve elektrikli eşyaların yaydığı elektromanyetik dalga alanlarına maruz kalınması doğal manyetik enerjinin bozulmasına neden oluyor. Bu bozulma sonucu yaşanan kronik yorgunluk, omuz, sırt ve boyun ağrıları, baş dönmesi ve baş ağrıları gibi şikayetler, manyetik alan sendromundan kaynaklı olumsuzlukları beraberinde getiriyor.

Yapılan araştırmalara göre; kalp krizi yaşlarının 20’lere düşmesinin, bağışıklık sistemlerinin çöküşünün, beyin kanamaları ve kanser hastalıklarındaki artışın uzun süre manyetik alanlara maruz kalmanın olumsuz etkileri arasında yer alıyor.

Bilgisayar başında geçirilen uzun saatler, elektronik cihazlara yakın alanlar ve günümüzün cazibe merkezlerinden biri olan AVM’ler ise manyetik alanların başında geliyor.

• Masa başı çalışanlarda doğru yatak seçimi nasıl olmalı,
• Bilgisayar başında yoğun mesai geçirenler için doğru yatak önerisi nedir,
• Bel ve sırt ağrısı için yatak,
• Ergonomik yatak seçimi nasıl olmalı,
gibi sorular da günümüzde beyaz yaka çalışanlar başta olmak üzere pek çok kişinin cevabını aradığı soruların başında geliyor

Polimer yay teknolojisi ile geliştirilen yataklar, manyetik alan sendromunun olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor.,

Manyetik alan sendromuna maruz kalan kişilerin yanı sıra özellikle masa başı çalışanlar için uygun yatak deneyimi sunan polimer yay teknolojisine gelin hep birlikte bakalım…

Kaliteli Uyku Deneyimi Yaşayın…

Günlük yaşam içerisinde uykunun öneminin her geçen artmasıyla birlikte yatak sektöründe de çağın ihtiyaçlarına yönelik çözümler gelişiyor.

Sağlıklı ve kaliteli uyku deneyimi sunmak için dünyada gelişen teknolojileri yatak sektörüyle buluşturan Yatak Uzmanı İşbir Yatak, polimer yaylı Ergoplas yatak ile kullanıcılarına eşsiz bir uyku deneyimi sunuyor.

Ergoplas Yatak, destek katmanı içerisine yerleştirilen yüksek dayanımlı ve kaliteli polimer yaylar ile zenginleştirilmiş bir tasarıma sahip.

Üst yüzeyindeki ViscoStar konfor katmanına ek olarak; dayanımı metal yaylara oranla artırılmış plastik yaylar kişinin rahat bir uyku geçirmesine yardımcı oluyor.

Kullanılan özel kesimli destek katmanı, yatağın içindeki özel yuvalara yerleştirilen patentli polimer yayları birbirinden bağımsız kıldığı için yatak ses yapmıyor. Ek olarak bağımsız yaylar sayesinde bir noktasındaki hareket diğer noktada hissedilmiyor ve eşler birbirilerinin gece boyunca oluşabilecek istemsiz dönüşlerinden etkilenmiyor.

Polimer yay sistemindeki sertlik farklılıkları ile yatak, vücudun basınç noktalarına uygun tepkiler vererek omurgayla tam bir uyum sağlıyor.

Bu özel yay dizilimi, sırt ve kalça bölgelerindeki basıncı indirgiyor, bel ve boyun boşluklarını da en iyi şekilde doldurmaya yardımcı oluyor. Böylelikle omurganın gün içerisindeki doğal duruşunun gece boyunca da devam etmesi sağlanıyor.

Ergoplas yatak ve ilgili buradan detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Ruh, beden ve uyku sağlığı için yatak oldukça önemlidir. Bu yüzden Yatak Uzmanından Alınır.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir