ViscoSnore ile mışıl mışıl uyuyun, uyutun!

Horlama problemi olan birçok insan çeşitli tedavilere başvurarak çözüm arıyor. Horlama problemi olan, bu konuda mevcut tedavisi bulunanlara medikal anlamda destek olmak amacıyla ViscoSnore medikal destek yastığımızı öneriyoruz!

Peki horlama problemi nereden kaynaklanıyor?

Üst solunum yolundaki yumuşak dokular, uyku sırasında gevşeyerek hava yolunda  kısmi bir daralmanın oluşmasına neden oluyor. Bu dokuların uyku esnasındaki titreşimleri ile horlama denilen rahatsız edici ses ortaya çıkıyor.

Horlama uyku düzenini etkiler ve horlayan kişinin  uyku sırasında yeterli oksijen almasında engel teşkil edebilir. Bunun sonucunda da horlayan kişide  gündüz saatlerinde  halsizlik, konsantrasyon bozukluğu ve uyuklama şikayeti ortaya çıkabilir.

Horlama problemine çözüm…

İşbir Yatak, horlama problemi olan kişilere medikal anlamda destek olmak amacıyla ViscoSnore medikal destek yastığını üretti. Bu yastığın en büyük özelliği, horlamayı azaltıcı özelliklere sahip olması… 

ViscoSnore, uyku sırasında, hava geçiş yolunda horlamaya neden olan gevşemiş yumuşak dokuların hafifçe gerilmesini sağlayarak horlamanın azalmasına yardımcı oluyor. Sağladığı pozisyonel avantaj, uykudaki nefes tıkanıklığının kolay ve pratik olarak çözülmesini sağlıyor. Böylece nefes alışverişi de kolaylaşıyor. Nefes alışının  kolaylaşmasıyla da uykuda aşırı terleme, mide yanması ve huzursuz uyku önlenmiş oluyor…

ViscoSnore medikal destek yastığının özellikleri:

  • Horlamanın azalmasına yardımcı olur.
  • Uyku sırasında hava geçiş yolunda horlamaya neden gevşemiş yumuşak dokuların hafifçe gerilmesini sağlayarak horlamanın azalmasına yardımcı olur.
  • Sağladığı pozisyonel avantaj uykudaki nefes tıkanıklığının kolay ve pratik çözümüdür.
  • Horlamanın neden olduğu sabah baş ağrısı ve ağız kuruluğunun azalmasına yardımcı olur.
  • Kalp krizi, felç, impotans ve düzensiz kalp atışları riskini minimale indirir.
  • Kan akışını kısıtlayan ağrıya neden olan ve uykuyu rahatsız eden basıncı azaltır.
  • Horlamanın uzun dönemde yol açtığı ciddi komplikasyonlara neden olan uyku apnesinin şiddetini azaltır.
  • Nefes alışverişinin kolaylaşması uykuda aşırı terlemeyi, mide yanmasını ve huzursuz uykuyu önler.
  • Yıkanabilir, velur kılıflıdır.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir