Doğru yatak – iyi uyku – sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür…

Yeni bir yazı dizisi ile sizlerle yeniden beraberiz… Sağlıklı ve rahat bir uyku için yatak seçerken nelere dikkat etmelisiniz?  Yaylı yatak mı, paket yaylı yatak mı, sünger yatak mı tercih etmelisiniz? Yoksa hiçbirisi değil, yepyeni ‘viskoelastik’ özellikli akıllı yatak mı sizin için daha uygun olur?

Sorularınıza İşbir Yatak Pazarlama Müdürü Arzu Çopur yanıt veriyor…

Son yıllarda uyku konusundaki bilinç seviyesi hem dünyada hem de ülkemizde yapılan çalışmalar sonucu oldukça artmış durumda. Tüm yaşantımıza bakıldığında ömrümüzün neredeyse üçte birini geçirdiğimiz uyku faslının, sadece süresinden ziyade, kalitesi de artık “iyi uyku” tanımının içinde hak ettiği yeri almaya başladı. İyi uykuyu belirleyen en önemli parametre ise elbette ki seçtiğimiz yatak.

Özellikli yatak çeşitlerinin artması  nedeni ile de “sağlıklı ve rahat yatak” arayışında seçim yapmak daha da zorlaştı.  Geçmişten bugüne  uzanan ve halen ağırlıklı olarak kullanımı devam eden yataklar “Yaylı” veya yeni hali ile “Paket Yaylı” ya da “Sünger” olarak sıralanabilir.  Marka yaylı, paket yaylı ya da sünger yataklar da rahatlık açısından günümüz teknolojileri  sayesinde ileri seviyelere ulaşmış  ürünler. Ancak yatak sektöründe teknolojinin kullanımı ile gündeme gelen “Viskoelastik Akıllı Yataklar” daha önce yatak alırken hiç duymadığımız birçok kavramı bizlere tanıtmak suretiyle olarak adlandırılabilirler.

Sağlığına ve konforuna önem verenlerin birinci tercihiyiz

İşbir Yatak, Türkiye’de viskoelastik malzeme kullanarak yatak üreten ilk firmalardan. Sünger üretici olmanın verdiği güç ve tecrübe ile açık hücreli, yani nefes alabilen viskoelastik malzemeyi yatak sektörüne kazandırmış bir firma. Misyon olarak benimsediğimiz, “dünyada gelişen teknolojiyi sektöre adapte etme” ilkesi doğrultusunda, bahsedilen kategorilerde yatak ürettiğimiz gibi bu yataklarımızı sektörde ayrıştıran, yataklara kattığımız artı teknolojilerle sağlığına ve konforuna önem verenlerin birinci tercihi olduğumuza inanıyoruz.

Kullandığımız “açık hücreli visko teknolojisi”, sadece İşbir Yatak için Türk mühendisleri tarafından üretilen patentli “polimer yay teknolojisi”, tüm yataklarda kullanılan “Quallofil® Allerban®” dolgu teknolojisi, yatakların lavanta kokmasını ya da A,C ve E vitamini deposu olmasını sağlayan özel “nanoteknoloji” ile üretilmiş yatak kumaşları, anti-stres etkiye sahip yatak, at saçı yatak, hindistan cevizi özlü yatak, masaj yapan yatak, sporcular için özel nem tutmayan, dolayısıyla uykuda terleme sorunu önlemeye yardımcı olan yatak, yatak kliması gibi yeniliklerle, her anlamda ve her zaman pazarda yatak modasının öncüsü konumundayız.

“Yatak seçerken nelere dikkat etmeli?” sorusunu cevaplamadan önce, bir sonraki yazımızda sizlere yatak kategorilerini bir miktar daha yakından tanıtacağız. Görüşmek üzere…

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir