Omurga Dostu Yatak İle Ergopedic Uykular- Ergopedic Katman Nedir?

Günümüzde, hemen herkesin yaşadığı sırt ve omurga ağrıları kişilerin yaşam kalitesini düşürmekle kalmıyor, kaliteli ve sağlıklı uykunun da önüne geçiyor. Günlük yaşam içerisinde önemli sorunlara yol açan omurga ağrılarının en başında ise yanlış yatak tercihi geliyor.

Yapılan araştırmalara göre günümüz insanı uzmanlara genellikle aşağıdaki soruları yöneltiyor:

  • Omurga ağrısı neden olur?
  • Bel ağrısı ve sırt ağrısı için nasıl yatak tercih etmeliyim?
  • Omurga ağrısına hangi yatak iyi gelir?
  • Beli en iyi dolduran yatak nedir?
  • Omurgaya uyum sağlayan, omurga dostu yataklar hangileri?

Öncelikle bel kronik bel ve sırt ağrılarının pek çok nedeni vardır. Kişinin vücut yapısı, boyu, kilosu, yaşam şekli, kalıtsal rahatsızlıkları vb. pek çok etken bel-sırt ağrılarının bir kaynağı olabilir. Bunların yanı sıra yatak seçimi, bel ağrısı ve sırt ağrısında bu etkin rol oynayan unsurlardan biri olarak yerini alıyor.

Çok sert ve çok yumuşak yatak tercihlerinde omurganın duruşu korunamadığından omurga ağrılarına yol açıyor. Bu nedenle, kaliteli ve sağlıklı bir uyku için vücut tipine uygun, omurgayı destekleyen ortopedik ve ergonomik yatak seçimi yapılması gerekiyor.  Tam bu noktada ergopedic katmanlar beli destekleme kabiliyetiyle ön plana çıkıyor.

İyi bir uyku ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan tüm konfor beklentilerinizi omurga dostu Ergopedic katmana sahip yatak ile karşılayabilirsiniz…

Ergopedic katman nedir?

Uyku problemlerinin, bel ve omurga ağrılarının önüne geçen ergopedic katmana sahip yataklar, omurga dostu özel yapısı sayesinde omuz, kalça ve ayak bölgesinde farklı sertlikler yaratır. Bu sayede, kalça ve bel bölgesinde sert, omuz ve bacak bölgesine daha yumuşak hissiyat sağlar. Ayrıca, omurga dostu ve ortopedik özelliği ile vücut ağırlığını yatak yüzeyine dengeli biçimde dağıtır.

Özellikle konforsuz geçen bir günün sonunda gece omurga ağrıları dayanılmaz bir hal alır. Bu ağrılar, gece boyunca istemsiz dönüşler, belirli aralıklar ile uyanma gibi sorunları da beraberinde getirir. Gece boyunca yaşanan omurga ağrılarının önüne geçmek ve sağlıklı bir uyku deneyimi yaşamak omurga dostu ortopedik yataklardan geçiyor.

Türkiye’de tek ve İşbir Yatak’a özel!

Beli en iyi şekilde desteklemesi için geliştirilen Ergopedic katman, omurgayı düz bir hizada tutmaya yardımcı oluyor. Böylelikle omur çevresindeki dokular gece boyunca rahatlıyor ve etkin şekilde dinlenebiliyor. Bu da kişiye derin ve kesintisiz bir uyku sunarken, zinde bir sabaha gözünü açmasına olanak tanıyor.

Yatak Uzmanı İşbir Yatak, dünyada gelişmekte olan uyku teknolojilerinin yanı sıra ergonomisi artırılmış tasarımları da tüm uykuseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bel ve sırt sağlığını önceleyen Ergopedic katman, Türkiye’de bir ilk olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Omurga ve Bele En İyi Desteği Sağlayan Boss Yatak ile Tanışın.

Bulutların üstünde bir uyku deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için İşbir Yatak tarafından tasarlanan omurga dostu Boss Yeni Nesil ViscoStar Yatak, kuş tüyü yumuşaklığında bir uyku zemini sunuyor.

Özel kesimiyle omuz bölgesinde yumuşak bir etki oluşturarak vücudun üst kısmında daha fazla rahatlama sağlıyor. Yüksek basınç indirgeme özelliği ile tüm yatış pozisyonlarını destekleyerek gece boyunca yaşanacak omurga ağrılarının önüne geçiyor.

Açık hücreli yapısı ve özel kesimiyle etkin hava sirkülasyonuna sahip yapısı sayesinde ideal uyku ikliminin oluşması sağlanıyor. Vücut ağırlığını yatak yüzeyine dengeli biçimde dağıtan Ergopedic katmana sahip yatak, yüksek kilolarda dahi vücudu maksimum seviyede destekliyor.

Aynı düzeydeki farklı sertliklerde süngerlerin kullandığı yatak kalça ve omuz bölgelerinin yatak içerisinde gömülmesini engelleyerek omurganın doğal formunun korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, özel yapısı sayesinde omuz ve bacak bölgesinde vücudun diğer noktalarından daha yumuşak, kalça ve bel bölgelerinde daha sert bir hissiyat sağlıyor.

İçeriğinde bulunan insan sağlığına ve ekolojiye dost su bazlı yapıştırıcı Viscostar Aqua Fixing Teknolojisi ile istemsiz dönüşlerde ses yapmıyor.

İyi bir uyku için bel ve sırt desteği oldukça önemlidir.

İyi bir uyku için Yatak Uzmanından Alınır.

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir