Ömrünüzün 25 Yılını Alan Uykunuza, En Yeni Teknolojiyle Konfor Kazandırın!

Yapılan araştırmalar, ortalama bir ömrün, yaklaşık yirmi beş yılının yatakta geçtiğini gösteriyor. Yaşamımızın 3’te 1’i gibi büyük bir kısmını uykuyla paylaştığımız düşünüldüğünde, bu zamanı en iyi şekilde değerlendirebilmek için sağlıklı ve konforlu bir uyku ortamı yaratmak hayli önemli!

Sağlık, rahatlık ve konfor için…
Ömrünüzün uyku dışında geçen süresinde yaşam şartları, elinizde olmayan nedenlerden ötürü sizi oldukça zorlayabilir. Ancak, sağlık, rahatlık ve konforu aynı anda sunan bir yatakla ömrünüzün 25 yılını kendi ellerinizle şekillendirebilirsiniz. Yatakta en son teknoloji olan patentli Polimer Yay Teknolojisi ile bu mümkün!

Ses yapmayan teknoloji
Patentli Polimer Yay Teknolojisi’yle ısıya ve basınca duyarlı viskoelastik malzeme kullanılarak üretilen akıllı yataklar, özellikle gün içinde saatlerce masa başında çalışmak zorunda olanlar için, adeta biçilmiş bir kaftan! Sünger ve yaylı yatak kategorisinde üretilen bu yataklar, ses yapmayan bir teknolojiye sahip. Bu sayede uyku sırasında çok fazla hareket edenlerin partnerlerini rahatsız etme endişesini de ortadan kaldırıyor.

Patentli Polimer Yay Teknolojisi ile önleminizi alın!
Yatak üretiminde ağırlıklı olarak kullanılan metal yaylar, enerjimizi de olumsuz etkileyebiliyor. Vücudumuzun ihtiyacı olan doğal manyetik enerjinin bozulması; uykusuzluk, yorgunluk, omuz, sırt ve boyun ve baş ağrıları, baş dönmesi gibi semptomların bir arada görüldüğü Manyetik Alan Sendromu’na neden olabiliyor. Metallere yakın olmaktan kaynaklı oluşan bu sendroma karşı İşbir Yatak’ın patentli Polimer Yay Teknolojisi ile önleminizi alın!

Polimer Yay’ın teknolojisini uykularınızla buluşturacak olan Ergoplas yatak hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/ergoplas/

Uykunuza sağlık ve konfor kazandırın!

Önerilen makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir